Kære Mie - det er svært at finde ord for det jeg føler lige nu, men jeg tror på, du nu er en engel i himlen, og jeg håber at du har det godt der.

Jeg vil savne vores dejlige samta-ler, og dit dejlige humør og smit-tende latter. Tak fordi jeg lærte dig at kende, og tak for alt du har lært mig i Leg og Lær gruppen.

Du forlod denne jord alt for tidligt.

Hvil i fred søde Mie.

17.06.2010

   

Det kom som et chok, budskabet at du var gået bort. Jeg skulle først lære dig at kende, din form for humor. Men snart fandt jeg ud af, at du var en dejlig lun og humør-fyldt mand, som elskede at være ene hane i hønsegården i vores PSP-gruppe. Trist at du skulle gå bort alt for tidligt. Jeg fælder en tåre og tænker på, at din dejlige person med det skønne humør vil være savnet.

Må du hvile i fred søde Bent.

23.01.2009 

 

   

Nadjas ynglingshund hos mormor og morfar - søde lille Gina. I længere tid havde du problemer med dit hjerte, og til sidst sagde det stop. Bundy savner dig meget, ligesom vi andre gør. Du var Nadjas lille øjesten, og hun elskede at  sidde og kæle med dig på skødet.

Nu er du her ikke mere, men du er i vores minder Gina.

2008             

 

   
   

Kære kollega.

Vi nåede aldrig at mødes som vi snakkede om, for pludselig fik du den skæbnesvangre besked, at du var ramt af  sygdom. Mod kræften kæmpede du forgæves - en lang og sej kamp, som du til sidst måtte give op over for.

Må du hvile i fred søde Anne.

2008